Sanitair


groothandel.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Sanitair
Badplaza.nl
Badplaza.nl
http://www.badplaza.nl/

Groothandel Vegro
Vegro is sinds 14 oktober 2008 onderdeel van de Deense beursgenoteerde multinational Solar Group A/S. Solar Nederland, dochtermaatschappij van de Deense beursgenoteerde multinational Solar Group A/S, heeft de Nederlandse groothandel in sanitair en verwarmingsproducten Vegro B.V. overgenomen. Hierdoor is Solar Nederland nu een van de grootste, landelijk opererende groothandels in elektra-, verwarmings- en sanitaire producten in ons land. Tegelijkertijd is Solar Nederland nu de grootste dochteronderneming binnen Solar Group.

De overname is in lijn met de internationale uitbreidingsstrategie van de groep. Deze richt zich op zowel geografische uitbreiding als op verbreding van het productassortiment en de verdere ontwikkeling van totaaloplossingen voor installaties in gebouwen. Het aanbod omvat naast producten ook technische- en verkoopondersteuning.

De klanten krijgen toegang tot nieuwe zakelijke mogelijkheden binnen ons bredere productassortiment. Het uitgebreide landelijke netwerk met zeer bekwame medewerkers ondersteunt de klant in de behoefte aan producten en diensten. Vegro?s nieuw ontwikkelde showroomconcept biedt nieuwe kansen. Met deze aanpak via de eindgebruiker behalen we een hoog niveau van efficiency en kunnen we veel klanten ondersteunen met hetzelfde concept.

De integratie van Vegro en Solar betekent dat alle contacten tussen ons en onze relaties effici?nter zullen worden zodra de producten en diensten worden verstrekt binnen ??n onderneming.

Vegro zal aanvankelijk fungeren als een onafhankelijke dochteronderneming onder Solar Nederland B.V. Vervolgens zal Vegro na de juridische fusie overgaan tot een divisie van Solar Nederland B.V. en naar verwachting volledig worden ge?ntegreerd tegen het einde van 2010. De huidige algemeen directeur van Solar Nederland, Frans Soulier, krijgt de leiding over de gecombineerde activiteiten.
http://www.vegro.nl/

Sanitair & Tegels
Tegels en sanitair
http://www.sanitairentegels.nl/

Saniweb
Saniweb
http://www.saniweb.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 4 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy